Fastpay Toko Modern Solusi Belanja Online Tanpa Transfer

Bagus's Avatar

Bagus (unverified)

09 Oct, 2017 01:27 PM

Fastpay Solusi Belanja Online Tanpa Transfer http://blog.putraeka.org/post/fastpay-solusi-belanja-online-tanpa-t... - Hello kawan semua adalah sejuk dan sentiasa haus untuk maklumat. Akhirnya, selepas mendapat sambutan panjang di blog itu kerana dunia darling, kini Syams muncul lagi. Penampilan masa ini bukan sekadar penampilan biasa, tetapi datang dengan maklumat yang keren dan tentunya menggoda untuk kawan-kawan

PPOB adalah mekanisme pembayaran yang bekerjasama dengan perbankan (BANK) yang disambungkan dalam talian masa nyata, supaya penyesuaian data berlaku dengan cepat dengan ketepatan data yang tepat. Ringkasnya, syarikat yang mempunyai pelanggan bekerjasama dengan pihak perbankan dari segi pembayaran bil. Dan untuk data itu sendiri sangat tepat kerana ia telah disambungkan dalam talian dan masa sebenar.

Fastpay, perniagaan prabayar via online di bawah naungan PT Bimasakti Multi Synergy, syarikat yang bergerak di bidang payment gateway payment switching memastikan siap menghadapi persaingan dengan pembukaan era perdagangan bebas ASEAN atau dikenali Masyarakat Ekonomi ASEAN (MEA).

Ketua Pegawai Eksekutif PT Bimasakti Multi Sinergi Ibnu Sunanto berkata strategi untuk menghadapi pertandingan MEA adalah dengan memperkukuhkan perkhidmatan.

Fast Pay solusi belanja online tanpa transfer adalah salah satu syarikat yang menyediakan perkhidmatan pembayaran bil untuk keperluan isi rumah, sama ada pembiayaan kredit, bil elektrik, TV kabel, kad kredit, atau pembayaran tiket Keretapi.

Kelebihan sistem FastPay menyediakan pembelian Kereta Api Tiket dan FIF Fleksibel dan sistem pembayaran mudah alih menggunakan transaksi SMS melalui Mobile Anda. Untuk ahli ABM EzyPay, sila kemas kini maklumat data produk yang disediakan oleh FasPay.

Adalah perkhidmatan perniagaan PPOB yang membolehkan masyarakat untuk membuka kaunter pembayaran ONLINE seperti elektrik PLN, Telefon, Speedy, Kad kredit, TV Kabel, Tol, Kredit Multifinance, Tiket KA, dll secara mudah, murah namun tetap dengan sokongan teknologi yang handal dan sistem perniagaan yang fleksibel dan menguntungkan.

Beberapa senarai lebihan FASTPAY

Terma mudah dan mudah.
Modal permulaan sangat ringan.
Perniagaan boleh dijalankan dengan kaunter atau sistem mudah alih.
Boleh dijalankan oleh sesiapa sahaja. Tidak memerlukan persijilan khusus.
Deposit minimum adalah sangat kecil supaya tidak menjadi beban bagi ahli perniagaan pemula.
Rangkaian rangkaian tanpa kluster boleh meliputi seluruh kepulauan. Ini menjadikan transaksi mungkin di mana saja di Indonesia.
Khidmat transaksi 24 Jam tanpa henti, membuat akses kepada pertanyaan atau aduan pelanggan boleh dikendalikan dengan cepat pada bila-bila masa.
Menyokong teknologi yang boleh dipercayai dan sumber manusia yang berkelayakan, untuk memastikan keselamatan deposit dan pengendalian transaksi secara profesional
Menggunakan sistem downline yang memudahkan perniagaan untuk memasarkan pendapatan pasif adalah lebih mudah untuk diperoleh.
Bonus potensi (Fee) yang ditawarkan sangat berpotensi.
Permohonan Laporan Web yang disediakan sangat terperinci dan lengkap.
Dan banyak lagi kelebihan lain.

Pusat Perniagaan Toko Modern FASTPAY Solusi Belanja Online melancarkan perkhidmatan Ekspedisi Lion Parcel dengan kerjasama Lion Group, dengan rangkaian penghantaran logistik yang telah mencapai Indonesia dan luar negeri.

Lion Parcel mempunyai rangkaian dan operasi pesawat sokongan pesawat yang boleh sampai ke hampir semua lapangan terbang di Indonesia dan memiliki armada operasi dasar untuk pengedaran barang dan dokumen.

Dalam rangka menyambut musim lebaran 2017, Sentra Perniagaan FASTPAY (SBF) akan melancarkan perkhidmatan tempahan tiket kapal PELNI yang akan dapat dinikmati Outlet TOMO FASTPAY di seluruh Indonesia.

PELNI merupakan BUMN pembekal angkutan penyeberangan antar pulau terbesar di Indonesia yang berkhidmat 95 pelabuhan kapal penumpang, 300 pelabukan kapal perintis dan mempunyai 46 pejabat cawangan di seluruh Indonesia, dan mengendalikan 26 kapal penumpang dan 46 kapal perintis.

SBF membuka peluang untuk cawangan TOMO FASTPAY untuk menjadi kedai tempahan kapal PELNI, di mana anda akan mendapat banyak manfaat daripada bayaran setiap jualan tiket.

Sekiranya anda ingin berurus niaga melalui HP, maka anda perlu membeli peranti pencetak mini untuk mencetak resit pembayaran, seperti yang ditunjukkan dalam gambar di sebelah.

Dengan sistem ini, mudah-mudahan pembayaran bil di mana anda tinggal tidak perlu beratur lagi.

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac