Not WYSIWYG sometimes

AKALib's Avatar

AKALib

18 Aug, 2019 08:54 PM

Recently, it occurred a few times that I fixed a typo in a comment, but the preview showed the older comment with the typo and after submission, the older comment got displayed.
Can't re-create it on will.

Chrome, Windows.

AKALib

  1. Support Staff 1 Posted by Daily Kos Staff on 22 Aug, 2019 01:22 PM

    Daily Kos Staff's Avatar

    Thanks, AKALib.
    Several people have come forward with a report of it happening. I'm ticketing that issue now for further investigation toward a fix.

  2. Daily Kos Staff closed this discussion on 22 Aug, 2019 01:22 PM.

  3. Daily Kos Staff re-opened this discussion on 27 Aug, 2019 07:48 PM

  4. Support Staff 2 Posted by Daily Kos Staff on 27 Aug, 2019 07:48 PM

    Daily Kos Staff's Avatar

    Hi again. You may be familiar with the problem I'm about to explain.

    I've not been able to replicate the situation. I am wanting to make sure that I have the same process to follow.

    Are you saying that you have used spellcheck to make the correction? Or are you making the changes manually?

    And are you seeing the correction "take" in preview mode, after you've made them, but then seeing the earlier, wrong content when you submit the comment?

    Thanks for clarifying!

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac